onsdag 15. september 2010

Kampoppsett og trening mandager

Som kanskje endel har lagt merke til er kampoppsettet forsvunnet fra kalenderen. Dette har sin årsak i at laget - ved en "inkurie" var blitt meldt opp til feil serie. Kampoppsett for høsten påregnes å være ferdig til 1. oktober.


Frem til høstferien har vi gymsalen på Nyborg i en halv time lenger enn normalt, det vil si at trening på mandager er fra 16:00 til 17:30.
Som tidligere annonsert vil vi starte opp med to treninger etter høstferien. På grunn av sterkt press på halltid i Trondheim Kommune ble vår skisserte ordning på Nyborg på torsdager inndratt. Det jobbes med å finne et nytt alternativ, mer info kommer når dette er på plass.


Effektiv trening og fravær
For å få mest nytte av den tildelte tid vi har til rådighet poengteres det at man skal være ferdig omskiftet, med full vannflaske, strikk i håret, ball og håndballsko til kl. 16:00. 
Kan man ikke være med på trening, gi beskjed om dette, slik at trenere får mulighet til å legge opp treningen korrekt.


Vi begynner nå og føre fravær på treninger, hvis noen av foreldrene ønsker beskjed når barnet ikke møter til trening uten tidligere å ha gitt beskjed om dette, si ifra til oppmann, så får vi ordnet en rutine på melding av dette.


Og til slutt: Noen bilder fra spillerfesten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar