tirsdag 12. oktober 2010

Da er vi i gang!

To kamper med fart og glød ble spilt mandag, og jentene spilte veldig bra i sesongens første kamper. Selv om Tiller ble for sterke i den første kampen ble den riktig underholdende og målrik. Den andre kampen ble vunnet med knapp margin, 10 sekunder før slutt ble seiersmålet satt inn.

Seriekamper før jul
Våre seriekamper er nå lagt ut på kalenderen her på bloggen. I år har vi ingen faste team som i fjor, vi prøver å rotere alle spillere slik at alle blir godt kjent med hverandre. Derfor er hver kamp satt opp med spillere. Klikk på kampen og mer info kommer frem. Prøv så langt det er muli å bytte innbyrdes hvis kamper ikke passer. Gi beskjed til en av oss om evt. bytter.

Oppmøte er som vanlig en halv time før kamp for oppvarming.

Sekretariat
Vi har som kjent rykket opp en årsklasse, og dette betyr at vi må stille med sekretariat på våre egne hjemmekamper. Dette roterer vi også blant foreldre, og alle kamper som har (H) foran seg er våre hjemmekamper og vi stiller sekretariat på disse.

Treningstider
Som tidligere skissert vil vi forsøke å ha to treninger i uka. På grunn av lite hallkapasitet i Trondheim Kommune er det ikke helt enkelt å få til. Vi har alikevel fått plass på Sverresborg Ungdomsskole på fredager, og vi kommer til å benytte dette de helgene vi har kamp/cup. ellers søker vi å benytte Nyborg Skole da dette byr seg, men standard er uansett mandager til vanlig tid. Kalenderen vil bli oppdatert med treninger når vi har dette på plass.

Cup
Vi kommer til å delta på cup 20. november på Orkanger. Mer info kommer.

Veteran NM
Vi skal bidra med funksjonærer under veteran NM. Info om dette kommer i løpet av uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar